Sverigespisen och decoflame®

Sverigespisen har arbetat med eldstäder för etanol sedan 2005. Samtliga produkter i vårt sortiment (utom uteköken) eldas med ett etanolbaserat biobränsle. Det blir en riktig eld utan behov av skorsten, rökkanal eller något ventilationssystem. Våra produkter är huvudsakligen avsedda för inomhusbruk, men somliga produkter gör sig lika bra i uterummet, bredvid poolen eller på altanen.

P-märkning och certifiering

Våra produkter  är testade och utformade enligt de senaste normerna för dessa produkter.  En stor andel, har också den svenska P-märkningen. Utöver detta har samtliga produkter CE-märkning och eller enligt den senaste europeiska normen. 

Detta omfattande kvalitetstänkande har också inneburit att vi kan erbjuda marknadens bredaste utbud av P-märkta eldstäder för Bioetanol. P-märkningen innebär att produkten uppfyller de hållfasthetskrav, krav på manualernas tydlighet, skydd för korsdrag samt värmeutveckling som Statens Provningsanstalt – SP ställer. Observera att P-märkning är den tydligaste och tuffaste normen som finns idag för bioetanol-spisar.

Delar av vårt sortiment är inte just specifikt P-märkt, men produkterna är testade och vi kan redogöra för Er vad detta innebär för Er som kund. För vissa av våra nyskapande produkter finns idag inget tillämpligt reglemente, men vi arbetar kontinuerligt med att testa och certifiera produkter.

decoflame®

Med en hängivenhet till exceptionell design och kvalitet så skapade den danska designern  Kjell Thomsen sin första produktlinje av eldstäder för etanol  2007. Idag har varumäket  decoflame® nått ett renomme över hela världen för sin höga kvalitet och distinkta design. 

Samtliga eldstäder från  decoflame® designas testas och tillverkas av egen regi i Norresundby strax utanför Ålborg, Danmark. Personalen är handplockade för varje moment och det ä det personliga åtagandet att leverera bästa kvalitet i varje detalj som genomsyrar hela företaget och dess produkter. 

Sverigespisen är stolta partners för decoflame® på den Svenska marknaden. '

​​Utöver standardmodeller för hem och kontorsmiljöer så kan vi, tillsammans med Decofla erbjuda kundanpassade eldstäder där Ni som kund/arkitekt själva kan vara med och påverka utformningen. 

Vi levererar till exklusiva miljöer med hög integritet såväl som till kontor och hotell- och restaurangbranschen. Högsta kvalitet, säkerhet och design.

​ ​

FILOSOFI OCH VÄRDERINGAR

decoflame® har en filosofi som styr det dagliga sättet att arbeta uttryckt i ett antal värderingar​:

​PASSION för DESIGN, Säkerhet, FUNktionalitet och kvalitet


PASSION

Allt arbete utgår ifrån passionen kring det vi gör.  Vår passion är de som skapar magin i kundens upplevelse.  Genom vår genuina känsla för kvalitet och personalens erfarenhet kan vi hjälpa kunderna att realisera sina drömmar genom att erbjuda den högsta nivån av leveranskvalitet och service. 

stolthet

Med stoltheten i att skapa produkter och lösningar för en äkta upplevelse, högsta kvalitet och säkerhet, så sätter vi en ny nivå för prestandan bland dessa produkter.  Stoltheten genomsyrar allt vi gör och vi vill säkerställa att vi fortsätter att leverera magiska ögonblick för våra kunder. 

hållbarhet

Vi är hängivna vårt åtagande att kontinuerligt bidra till att leverera kvalitet och att skapa en leverans som bidrar till  en hållbar miljö.   

Kontaktuppgifter

Sverigespisen ab

Adress: Skogsta 1

Telefon: 070-4059052

E-post: info@sverigespisen.se

www.decoflame.se

Hitta decoflame® global distribution här>

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Få de senaste decoflame® produkten

uppdateringar, specialerbjudanden och event

meddelanden skickas till dig av

gå med decoflame® sändlistan.

Fyll i vårt formulär till höger>